Gemeenschap Dordrecht

Liefde voor het leven

Het Apostolisch Genootschap in Dordrecht bestaat uit een betrokken groep mensen en telt momenteel circa 150 leden, in de leeftijd van 0 t/m 94 jaar. Wij vinden inspiratie bij elkaar en tijdens de erediensten en andere ontmoetingen denken wij na hoe we ons leven zinvol kunnen indelen. Wij verdiepen ons in levensvragen, bemoedigen elkaar en bieden waar nodig troost. Dat is voor ons de vertaling in liefde voor de naaste, liefde voor het leven, dus ook voor het eigen leven. Je bent van harte welkom om de eredienst bij te wonen.

Dit doen wij

Wij vinden het belangrijk zichtbaar te zijn in de Dordtse samenleving en participeren daartoe in het Diaconaal Platform Dordrecht en ondersteunen de Voedselbank Dordrecht met donaties van de leden.

Openstaan voor de ander en blij zijn elkaar te ontmoeten, is een typerend gevolg van onze apostolische cultuur, welke in diverse activiteiten zichtbaar is. Dat willen wij niet voor onszelf houden en zijn daarom op zoek hoe wij de verbinding met de samenleving van Dordrecht kunnen versterken. Wij stellen ons gebouw graag open voor maatschappelijke activiteiten.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Van Baerlestraat 130
  3314 LB Dordrecht

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail