Amsterdam-Slotervaart

We willen graag een enthousiaste, eigentijdse, actieve gemeenschap zijn, waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar we echte aandacht hebben voor elkaar.
Waar we elkaar liefdevol en blij een stevige basis van levenskunst mee willen geven.

Je vindt bij ons geen theologische beschouwingen, maar samenkomsten in gewone taal, verzorgd door leken, om elkaar te inspireren ons ideaal in praktijk te brengen. Je bent van harte welkom!

Voorganger

M. van Dijk

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Naast de dienst die op zondagmorgen om 9.30 begint, zijn er jeugdkringen voor kinderen van zes tot eenentwintig jaar. Ook organiseren we regelmatig een ontmoetingsgroep voor iedereen die mensen wil ontmoeten om elkaar te inspireren. Loop gerust een keer binnen.

Verder zijn er verschillende koren actief en zijn er incidenteel concerten; op kerstavond is er een kerstwijding met muziek, teksten en beelden. Ook is er met kerst een musical door kinderen.

We werken samen in het interreligieus beraad van Slotervaart/Amsterdam en in de Raad voor levensbeschouwingen en religies Amsterdam (RLRA). We organiseren met hen activiteiten voor de wijk of de stad, zoals een vredeswandeling in de vredesweek of een manifestatie op de Dam. Ook is ons gebouw te gebruiken voor (religieuze) samenkomsten van andere gezindten.

Agenda 

Woensdag 20 september 2017, 20.00 uur 'zelfbewust zijn' 
Start van een reeks van 4 thema avonden inspirerende zoektocht naar jezelf en je plek in de wereld. 
Informatie en aanmelden www.vindhetantwoordinjezelf.nl

Zondag 24 september 2017 is er een reunie. Aanleiding is dat het vijftig jaar geleden is dat ons gebouw aan de Louis Bouwmeesterstraat in gebruik genomen werd. Dat willen we vieren met een reünie. Hoe die dag er precies uit gaan zien, wordt later bekend gemaakt. Het programma bestaat uit eredienst, lunch en ontmoeting van 9.30 tot 15.00 uur.
Informatie en aanmelden via  amsterdam-slotervaart@apgen.nl .

Zondag 1 oktober 2017, 9.30 uur is er dienst in Amstelveen

Zondag 8 oktober 2017, 11.30 uur gesprek- en ontmoetingsgroep 'ontmoet!' Ontmoet anderen die bewust willen leven en leren van elkaar. Meer informatie
Het thema is: Wat is geluk?

dinsdag 7 november 2017, 20.00 uur ‘leven met verlies'
Start van een reeks van 4 thema avonden waarin je onderzoekt hoe je rouwt en wat jou wel en niet helpt. Het is geen therapie, het zijn leerzame avonden die vertrouwen kunnen bieden.
informatie en aanmelden www.vindhetantwoordinjezelf.nl

Woensdag 8 november 2017, 20.00 uur gesprek- en ontmoetingsgroep 'ontmoet!' Ontmoet anderen die bewust willen leven en leren van elkaar. Meer informatie
Het thema is: Angst

Contact

Amsterdam-Slotervaart
Louis Bouwmeesterstraat 214
1065 LG Amsterdam
Amsterdam-slotervaart@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via Amsterdam-slotervaart@apgen.nl.