Amsterdam-Slotervaart

We zijn een enthousiaste, eigentijdse, actieve gemeenschap, waar je welkom bent en je thuis kunt voelen. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar we oprechte aandacht hebben voor elkaar.

Je vindt bij ons geen theologische beschouwingen, maar samenkomsten in gewone taal, verzorgd door leken. Op die manier inspireren we elkaar ons ideaal in praktijk te brengen. Dat is: de wereld een beetje liefdevoller te maken. Je bent van harte welkom!

Voorganger

Renee Andree Koornstra

Het is een uitdaging om in deze roerige tijden met elkaar koers te houden richting een liefdevolle samenleving en je daar actief voor in te zetten. Dat we dit met elkaar trachten te doen, sterkt mij in dit ideaal. Naast mijn gezin en een fulltime job besteed ik dan ook graag mijn uren hieraan.

Stuur mij een e-mail

M. van Dijk

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Naast de dienst die op zondagmorgen om 9.30 begint, zijn er jeugdsamenkomsten voor kinderen van zes tot eenentwintig jaar. Ook organiseren we regelmatig ‘zingesprekken’ voor iedereen die mensen wil ontmoeten om elkaar te inspireren. Je bent hartelijk welkom en opgeven kan via onderstaande agenda.

Verder zijn er verschillende koren actief en zijn er incidenteel concerten; op kerstavond is er een kerstwijding met muziek, teksten en beelden. Ook is er met kerst een musical door kinderen.

We werken samen met Samen een Amsterdam, met het 4-5 mei comité en met verschillende kerken in Nieuw West. We organiseren met hen activiteiten voor de wijk of de stad, zoals een manifestatie op 17 juni in het Vondelpark.

Ook is ons gebouw te gebruiken voor (religieuze) samenkomsten van andere gezindten. Voor informatie kun je mailen met amsterdam-slotervaart@apgen.nl


Agenda


donderdag 17 mei, 20.00 uur, start thema avonden ‘zelfbewust zijn’
Vier avonden elke 14 dagen ontmoeting en levenskunst In het gebouw aan de Louis Bouwmeesterstraat 214
Kijk voor informatie op vindhetantwoordinjezelf.nl


zondag 3 juni  9.30 uur, dienst in Amstelveen (andere locatie)
Graaf Aelbrechtlaan 140, Amstelveen

Zondag 17 juni, 9.30 dienst in Amsterdam-Noord(andere locatie)

Clematisstraat 25, 1032 GB Amsterdam-Noord

 

Woensdag 20 juni, 20.00 uur zingesprek

HoofdKwartier, Hoofddorpweg 25, 1059 CT  Amsterdam
Het thema is: Waarom je niet moet zoeken naar geluk

Inloop met koffie vanaf 19.45
Geef je op via ronalddewaal@planet.nl

 

 

Contact

Amsterdam-Slotervaart
Louis Bouwmeesterstraat 214
1065 LG Amsterdam
amsterdam-slotervaart@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via amsterdam-slotervaart@apgen.nl.