Amsterdam-Watergraafsmeer

Amsterdam Watergraafsmeer is een levendige gemeenschap van geïnspireerde mensen die het belangrijk vinden regelmatig samen stil te staan bij wat er belangrijk is in hun leven. Er is aandacht voor religieus gevoel, mogelijkheid tot het verdiepen en bespreken van levensvragen, de ontmoeting met elkaar staat ook centraal. We leven met elkaar mee in goede en mindere tijden.

Iedere zondagochtend is er eredienst, waar je van harte voor bent uitgenodigd. Verder organiseren we activiteiten gericht op verdieping of ontmoeten.

Voorganger

Peter Kerkhof

Peter Kerkhof is een jonge voorganger die met humor en verdieping zowel inspireert als samenbindt. Met ambitie voor de toekomst van de gemeenschap stimuleert hij nieuwe initiatieven en is hij nauw betrokken bij de activiteiten die Watergraafsmeer onderneemt met andere organisaties in Amsterdam.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Iedere zondag om half 10 is er eredienst, een moment van bezinning en ontmoeting. Een aantal keer per jaar is er een speciale open huis dienst, maar bij alle andere diensten zijn geïnteresseerden ook van harte welkom. Daarbuiten organiseren we gespreksavonden en is er een jaarlijks orgelconcert. Ook zijn er sociale activiteiten (zoals een schaatsuitje, nieuwjaarsborrel en bbq). De jeugd heeft een belangrijke plaats in de gemeenschap, voor hen zijn er kringavonden en kindererediensten voor gesprekken die aansluiten bij hun levensfase. We zijn actief lid van het Breed Interreligieus Overleg in Amsterdam Oost en nemen met enthousiasme deel aan verschillende interreligieuze en maatschappelijke activiteiten (zoals de Dag van de Dialoog, Preken in Mokum).

Agenda:


De activiteiten zijn te vinden op onze facebook pagina: Facebook Apgen Watergraafsmeer

Contact

Amsterdam-Watergraafsmeer
Archimedesweg 97
1098 JN Amsterdam
amsterdam-watergraafsmeer@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Almere.

  • 5 augustus in Almere
  • 12 augustus in Amsterdam-Watergraafsmeer
  • 19 augustus in Almere
  • 26 augustus in Amsterdam-Watergraafsmeer

Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via amsterdam-watergraafsmeer@apgen.nl.