Heerenveen

Het Apostolisch Genootschap in Heerenveen is een gemeenschap met een grote verbondenheid. Dat geldt voor de ongeveer 180 leden (waarvan 45 kinderen en jongeren) onderling, in onze gastvrijheid naar bezoekers en in alle contacten met de maatschappij. Vanuit ruim 25 dorpen in Friesland komen wij bij elkaar in diensten en andere bijeenkomsten om inspiratie te vinden om ons leven bewust en zinvol in te vullen. We creëren met elkaar en voor elkaar ruimte voor bezinning, ontmoeting en de ontwikkeling van ieders talenten. Zo willen wij het leven vieren en werken aan een menswaardige wereld.

Voorganger

Debora Meester-van Dammen

Het belangrijkste in een werkelijke gemeenschap is dat iedereen daarin enkeling durft te zijn (Sören Kierkegaard, Deens filosoof 1813-1855).

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wekelijks zijn er jeugdbijeenkomsten en is er dienst op zondagmorgen. De gemeenschap Heerenveen stelt haar gebouw graag open voor sociale en maatschappelijke ontmoetingen die aansluiten bij het werken aan een menswaardige wereld. Zo doen wij onder andere van harte mee aan de vredesweek, de week van de dialoog en activiteiten voor goede doelen. In Heerenveen zijn we de Ambassade van Vrede. Hierbij zoeken we graag de samenwerking met andere organisaties.

In de wijk zijn we verbonden aan 'Samen in Midden', een samenwerkingsverband van verschillende organisaties in Heerenveen-Midden. Daarnaast is er elke woensdagmiddag, van 14.30u tot 16.30u, de 'Aandachtschenkerij' in het Grand Café van Trinitas, waar iedereen welkom is voor een kopje koffie of thee en een goed gesprek. 

Je bent bij al onze samenkomsten hartelijk welkom! Wanneer je meer wilt weten, loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op.

Contact

Heerenveen
Piet van der Hemstraat 2
8442JT Heerenveen
heerenveen@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via heerenveen@apgen.nl.