Zwolle

De gemeenschap Zwolle bestaat al sinds 1908. De gemeente bestaat uit 294 ingeschreven leden, waarvan 50 kinderen en jongeren onder de 18 jaar en 92 personen ouder dan 65 jaar. Wij willen een plek zijn waar een ieder religieuse en spirituele inspiratie kan opdoen en zich verbonden weet met de medemens en met de schepping. Die verantwoordelijkheid willen wij nemen om dat vorm en inhoud te geven. Een ontmoetingsplek voor religieus humanistische zingeving.

Voorganger

A. van der Beek

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Op dit moment zijn wij ons nog aan het oriënteren op welke wijze wij, als gemeenschap, betrokken kunnen zijn bij maatschappelijke gebeurtenissen en religieuze organisaties. Of ons gebouw daarvoor open stellen. Het Windesheim College bijvoorbeeld maakt nu al gebruik van ons gebouw voor de introductie samenkomst van nieuwe studenten. Tevens hebben wij een vertegenwoordiging bij de Zinzoekers (een platform voor vrijzinnigheid en humaniteit).

Wat wij vooral willen doen is met liefde en warmte elkaar helpen en ondersteunen in die levenssituaties waarin dit nodig is. Vanuit ons visie om in liefde te werken aan een menswaardige samenleving.

Contact

Zwolle
Pilotenlaan 1
8017GG Zwolle
zwolle@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Deventer en Apeldoorn.

  • 22 juli in Zwolle
  • 29 juli in Zwolle
  • 5 augustus in Deventer
  • 12 augustus in Deventer

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via zwolle@apgen.nl.