Gemeenschap Zwolle

Zwolle.jpg

Zingeving in Zwolle

Ons gebouw aan de Pilotenlaan 1 zal voor velen in Zwolle bekend zijn. Dagelijks lopen er duizenden studenten langs op weg naar de naastgelegen Hogeschool. In dat gebouw treffen mensen elkaar om na te denken over levensvragen zoals: wie ben ik en wat wil ik met mijn leven.

We vormen een gemeenschap waarin mensen naar elkaar omzien en met elkaar meeleven. We voelen ons verbonden met de schepping en willen vanuit onze verantwoordelijkheid daar zelf in liefde aan bijdragen. Bent u benieuwd hoe het eraan toegaat en wie daar samen komen? U bent van harte welkom. Op zondagochtend om 09.30 uur vieren we samen de eredienst. Met zang, muziek, beeld en gesproken woord willen we iets aanraken dat ons overstijgt en tegelijkertijd samenbindt.

André van der Beek (1973) is sinds eind 2015 voorganger van de gemeenschap Zwolle.

Dit doen wij

Ons gebouw leent zich uitstekend voor (grotere) samenkomsten. Hogeschool Windesheim maakt jaarlijks een aantal malen gebruik van ons gebouw tijdens de introductieweken. We voelen ons verbonden met andere Zwolse vieringen en dragen daar graag aan bij, zoals met een zangkoor tijdens de 4-mei herdenking. De afgelopen jaren hebben we in de Vredesweek een interreligieuze samenkomst gehad met sprekers vanuit verschillende achtergronden. Rondom Kerst zijn er extra activiteiten. Een verdiepende samenkomst met gesproken tekst, gedichten, afgewisseld met muziek op Kerstavond en op Kerstochtend een feestelijke eredienst. We stellen ons gebouw graag open voor activiteiten die passen bij onze visie en geloof.

 • Tijdelijk eredienst in Hogeschool Windesheim

  In verband met de verbouwing van de plaats van samenkomst Zwolle is er op de zondagen 18 november, 25 november, 2 december en 9 december eredienst in Hogeschool Windesheim.

  Adres:
  Campus 2, 8017 CA Zwolle
  (hoofdingang gebouw C)

  Parkeren kan gewoon bij ons eigen gebouw aan de Pilotenlaan 1!

  Bekijk de looproute

 • Adres

  Pilotenlaan 1
  8017 GG Zwolle

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

 • 2018-08-21%2007.52.44.jpg A. van der Beek Voorganger

  Ik wil blijmoedig en verdiepend werken aan bezieling. Als voorganger mag ik mensen nabij zijn op kruispunten in hun leven. Dan zoeken we samen naar religieuze beleving, troost of viering. In erediensten tracht ik open en toegankelijk voor te gaan, waarbij muziek voor mij een belangrijke sleutel tot de ziel is.

  a_vdbeek@hotmail.com