Gemeenschap Nijkerkerveen

Ontmoeten en inspireren

Het Apostolisch Genootschap in Nijkerkerveen is een gemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren, met de intentie om een bijdrage te leveren aan een menswaardige wereld. Daarvoor is ieder persoonlijk verantwoordelijk maar ook als gemeenschap nemen wij die verantwoordelijkheid. De gemeenschap Nijkerkerveen is veelzijdig in muziek, zang en gesprek. Er is aandacht voor religieus gevoel en we bieden de mogelijkheid tot het verdiepen en bespreken van levensvragen. Daarnaast bieden we activiteiten in een sociale setting, waarbij mensen elkaar kunnen leren kennen. Nijkerkerveen is wat dat betreft een vrij hechte gemeenschap waar we met elkaar meeleven in goede en mindere tijden. Onze eredienst op zondagmorgen is openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom.

Dit doen wij:

 • Elke zondag is er eredienst met aanvang 9.30 uur. Voor kinderen van 0 – 6 jaar is er opvang.
 • Maandagavond om de 14 dagen maakt een groep droomdekentjes. Dit zijn unieke dekentjes voor ernstig zieke kinderen. Voor meer informatie zie https://www.regenboogboom.nl/vrijwilligers/droomdekentje-maken/ Om te weten op welke maandagavonden u een keer mee kunt doen kunt u contact opnemen met Corry de Goede (chdegoede@xs4all.nl).
 • Donderdagavond van 20.00 - 21.30 uur repeteert ons zangkoor, dat elke eredienst zingt. Voor meer informatie of het bijwonen van een repetitie kunt u contact opnemen met voorganger Ronald Heg.
 • Op vrijdagavond zijn er jeugdactiviteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de plaatselijk coördinatoren jeugd: Gidith van de Beek (gidithvandebeek@gmail.com) en Eef den Otter (eefdenotter@gmail.com).
 • Ons gebouw wordt ter beschikking gesteld aan de Stichting Eigen Kracht Centrale voor conferenties.
 • Wij nemen deel aan het plaatselijk Overleg Orgaan Kerken.

 

Met algemene vragen kunt u altijd terecht bij onze voorganger, Ronald Heg.

 • Eredienst

  Elke zondag

  Vanaf 9:30

   

 • Adres

  Schoolstraat 12
  3864 MG Nijkerkerveen

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Ronald Heg Voorganger

  Ik ben geboren en getogen Nijkerker, getrouwd en vader van 2 jongens. Naast mijn maatschappelijke functie ben ik in november 2011 gevraagd om de plaats van voorganger in Nijkerkerveen in te nemen en ik mag daardoor de leden van deze gemeenschap nabij zijn, o.a. op kruispunten in hun leven. Ik sta midden in de maatschappij en wil door mijn levenshouding ons motto 'In liefde werken aan een menswaardige wereld' zichtbaar laten zijn in de samenleving.

  ronald.heg@kpnmail.nl