Gemeenschap Nijkerkerveen

Nijkerkerveen.jpg

Ontmoeten en inspireren

Het Apostolisch Genootschap in Nijkerkerveen is een gemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren, met de intentie om een bijdrage te leveren aan een menswaardige wereld. Daarvoor is ieder persoonlijk verantwoordelijk maar ook als gemeenschap nemen wij die verantwoordelijkheid. De gemeenschap is veelzijdig in muziek, zang en gesprek. Er is aandacht voor religieus gevoel, mogelijkheid tot het verdiepen en bespreken van levensvragen maar ook zijn er activiteiten in een sociale zetting, waarin mensen elkaar kunnen leren kennen. Het is wat dat betreft ook een vrij hechte gemeenschap waar men met elkaar meeleeft in goede en mindere tijden. Onze eredienst op zondagmorgen is openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom.

Dit doen wij

Wekelijks zijn er jeugdsamenkomsten in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar, zijn er repetities van mannenkoor en gemengd koor en wordt er gewerkt aan het project ‘Droomdekentjes, uniek gemaakte dekentjes voor ernstig zieke kinderen’. Elke tweede maandag van de maand is er een gespreksavond ‘het gesprek op maandag’, waarbij de inloop vrij is. Ons gebouw wordt ter beschikking gesteld voor Eigen-Kracht conferenties. Muziekliefhebbers uit onze gemeenschap nemen deel aan diverse projectkoren o.a. op 5 mei in Nijkerk. Ook nemen wij plaats in het Overleg Orgaan Kerken (OOK). 

 • Eredienst

  Elke zondag

  Vanaf 9:30

   

 • Adres

  Schoolstraat 12
  3864 MG Nijkerkerveen

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Ronald.jpg Ronald Heg Voorganger

  Ik ben 56 jaar jong, geboren en getogen Nijkerker, getrouwd en vader van 2 jongens. Naast mijn maatschappelijke functie ben ik in september 2011 gevraagd om de plaats van voorganger in Nijkerkerveen in te nemen en ik mag daardoor de leden van deze gemeenschap nabij zijn, o.a. op kruispunten in hun leven. Ik sta midden in de maatschappij en wil door mijn levenshouding ons motto 'In liefde werken aan een menswaardige wereld' zichtbaar laten zijn in de samenleving.

  ronald.heg@kpnmail.nl