Veenendaal-Wageningen

Ontmoetingen en betrokkenheid

Onze gemeenschap staat open voor nieuwe inzichten en wil ruimte geven aan de creatieve wisselwerking van onderling verschillende mensen. We voelen ons verantwoordelijk voor het uitdragen van liefde, barmhartigheid, vrede, verdraagzaamheid en gelijkwaardigheid.

Vanuit die visie willen we een actieve gemeenschap zijn waar ontmoeting, betrokkenheid en religieuze verdieping centraal staan. In onze diensten en andere bijeenkomsten doen we inspiratie op en denken we na over hoe we willen leven. We leven met elkaar mee bij vreugdevolle en verdrietige gebeurtenissen en vinden het belangrijk het leven te vieren! Ook stellen we ons gebouw open voor activiteiten die bij onze visie passen.

Dit doen wij

Wij kiezen jaarlijks voor deelname aan een aantal maatschappelijke activiteiten en hebben onder andere deelgenomen aan de vredesweek, nationale orgeldag, korenfestival, kerstzang etc. Verder voeren we verkennende gesprekken met de vrijzinnige gemeente Veenendaal. De stichting Wijs met de Wijk maakt gebruik van ons gebouw en organiseert wekelijks lezingen en workshops voor de ouderen uit onze wijk. Tevens fungeert ons gebouw als verkiezingslokaal.

 

 

 • Eredienst

  Helaas zijn er door Covid-19 maatregelen geen samenkomsten.

 • Adres

  Goudmos 2
  3904 JZ Veenendaal

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Rob Labrie Voorganger

  Als voorganger van de gemeenschap wil ik waar nodig de verbindende schakel zijn. Tevens wil ik de leden inspireren om liefde en warmte naar alle medemensen uit te dragen.

  rob_labrie@hotmail.com