Alkmaar

De gemeenschap

Wie nieuwsgierig is naar het Apostolisch Genootschap in Alkmaar ontdekt een warme, open en vrijzinnige gemeenschap. Onze actieve en praktische betrokkenheid bij elkaar en de samenleving kenmerkt onze gemeenschap. Daarvoor zoeken we inspiratie tijdens diverse bijeenkomsten en activiteiten en uit het zich in projecten of netwerken in de gemeente Alkmaar wanneer we samenwerken met organisaties als 'Vredesweek Ambassade Alkmaar ', '4/5 mei comité', 'Alkmaarse Raad van Kerken' (ARK)', 'Amnesty Alkmaar' en het 'Interreligieus en Levensbeschouwelijk Platform Alkmaar' (ILPA).


De eredienst op zondagochtend en de jeugdbijeenkomsten zijn daarvan een goed voorbeeld. Er is dan tijd en ruimte om na te denken over ons leven en de wijze waarop wij een bijdrage willen leveren aan een menswaardiger wereld. Dit begint bij onszelf en bij de opvoeding van onze jeugd en jongeren.
Het vinden van een eigen weg in het leven is voor iedereen belangrijk. Steun bij verdriet en verlies en het delen van vreugde zijn kostbare ervaringen binnen ons gemeenschapsleven. Onze gemeenschap ervaren wij dan ook als een plek voor religieus-humanistische zingeving. Loop op een zondagmorgen gerust eens binnen.

 • Eredienst

  Zondags om 10:00 uur
  Vanaf 9:45 uur muzikaal voorprogramma

  1e en 3e  zondag van de maand plaatselijke dienst.

  2e zondag van de maand on-line landelijke dienst.

  4e en eventueel 5e zondag van de maand dienst of andere activiteit.

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Picassolaan 20
  1816 MD Alkmaar

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger