Terug naar activiteitenoverzicht
22 september 2019

Regenboogdienst

Purmerend

“Gay en geloof gaat prima samen, Want als liefde en geloof elkaar voor de voeten lopen struikelt het geluk.” *

Zondag 22 september 2019 om 9:30 organiseren stichting ReR Purmerend en het Apostolisch Genootschap een gezamenlijke regenboogviering. Een viering waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is.

Tijdens de viering wordt gesproken over het leven en hoe het soms eenvoudig is en soms heftig en ingewikkeld is. Hoe zorg je dat je overeind blijft staan? We weten nooit wat het leven ons zal brengen. Eén van de vragen van deze ochtend is: Wie ben ik en wie wil ik zijn in mijn leven?

Menswaardige wereld

Het Apostolisch Genootschap en stichting ReR Purmerend willen graag een ieder verwelkomen en een veilige plek bieden, een plek bieden, waar je thuis kan komen in het leven en bij jezelf. Het wordt een viering met echte verhalen, gedicht en gebed, maar ook met samen praten en samen zingen. We werken in liefde aan een menswaardige wereld. Voorganger Steven Geldof zegt: “Wij geloven dat mensen gelijkwaardig zijn en in de kern met elkaar verbonden.”

Iedereen welkom

Dus…ben je vaste bezoeker van het Apostolisch Genootschap, ook nu ben je van harte welkom. Ben je nieuw en nieuwsgierig ook jij bent van harte welkom. Of ben je uit de LHBT+ doelgroep (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, interseksueel en iedereen die zich hiermee verwant voelt), ook dan ben je van harte welkom.

 

* Lees het artikel van Emiel Pijl in Het Parool

Waar en wanneer?

Datum
zondag 22 september 2019
Tijd
9:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Zonnelaan 2, Purmerend