Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Gemeenschap Hoogeveen

Ontmoeten en inspireren

In Hoogeveen bieden wij een plaats voor religieus-humanistische zingeving. Wij geloven in de kracht van de ontmoeting en dat al het leven voortkomt uit één oorsprong. Mensen zijn gelijkwaardig en in de kern met elkaar verbonden. Dat geeft mensen de verantwoordelijkheid zorgvuldig om te gaan met elkaar en onze samenleving. Hiervoor worden wij geïnspireerd tijdens de eredienst op zondagochtend en bij tal van andere activiteiten waaronder, jeugd-, zang- en themasamenkomsten.

Ben je geïnteresseerd? Loop op een zondagochtend gerust eens binnen, aanvang 09.30 uur. Je bent van harte welkom! Of mail een van de voorgangers voor vragen of meer informatie.

Dit doen wij

 • Initiëren en organiseren van thema-ontmoetingen Praktische Levenswijsheid: waardevol opvoeden, investeren in je relatie, zelfbewust zijn, leven met verlies, zelfbewust samenleven en verder gaan na scheiding.
 • Initiëren en organiseren van themalezingen over maatschappelijke onderwerpen.
 • Initiëren en organiseren van acties rondom een goed doel: actie schoenendoos, jeugdontmoeting met het AZC Hoogeveen, Willem de Boer Huis (hospice Hoogeveen) en Wereldwijd voor Kinderen (wwvk.nl).
 • Samenloop voor Hoop.

Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn er tot en met 1 juni geen erediensten en andere bijeenkomsten. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  van Limburg Stirumstraat 84
  7901 AT Hoogeveen

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Paasattenties voor ouderen in Hoogeveen

klik HIER voor meer informatie, met dank aan de Hoogeveensche Courant

Voorganger

 • Mariëlle Visser-Zuidema Voorganger

  Voor mij is de gemeenschap een plek waar ik kan nadenken over wie ik wil zijn en wat ik belangrijk vind. Dit doe ik graag in open dialoog met anderen. Dat helpt mij om bewuster in het leven te staan. Ik wil een ruimdenkend en liefdevol mens zijn en op zoek gaan naar wat mij met de ander verbindt. Vanuit het besef dat wij allen uit dezelfde oorsprong voortkomen.

  mvisser@apgen.nl