De wereld

Gemeenschap de wereld

Als je lid bent van het Apostolisch Genootschap of je met ons verbonden voelt, én je kort of lang in het buitenland verblijft, ben je van harte welkom bij Gemeenschap De Wereld .

In deze gemeenschap zoeken we samen naar mogelijkheden om ons ideaal – in liefde werken aan een menswaardige wereld – te versterken en praktisch vorm te geven. De betrokken leden (volwassenen en kinderen) zoeken elkaar regelmatig op om tot verdieping te komen, elkaar te inspireren, waar nodig te troosten en te bemoedigen.

Dit doen wij

We hebben maandelijks een eredienst en maandelijks een verdiepingssamenkomst. Ook komen de kinderen en jongeren om de twee weken op zaterdag samen met hun leeftijdsgenoten en is er maandelijks, op de zaterdag voorafgaande aan de eredienst, een kinderkoorrepetitie.

Zo ontmoeten we elkaar

Alle samenkomsten vinden plaats via internet. In het groene gedeelte hieronder kan je op het plaatje klikken (na inloggen) om via Webex verbinding te maken met onze samenkomst. Daarnaast is het mogelijk om – als je een code van de Kerkomroep hebt – de diensten van je (thuis)gemeenschap in Nederland te beluisteren, direct of op een later tijdstip. Deze code kan worden aangevraagd via de plaatselijke administrateur van de thuisgemeente. Voor een impressie kilk <<hier>> voor een kort filmpje.

Jaarplanning 2021  <<Gemeenschap De Wereld>>

 • Online eredienst

  Elke derde zondag van de maand vanaf 11:00 uur Nederlandse tijd

  Verdiepingsgesprek

  Elke eerste zondag van de maand vanaf 11:00 uur Nederlandse tijd

  Jeugdkringen

  Elke twee weken

 • Adres

  't Hoogt 4
  3743AT Baarn

  Route
 • Zo word je lid

  Neem contact op met de voorganger van gemeenschap De Wereld om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur een e-mail

Samenkomsten


Eredienst
elke derde zondag van de maand vanaf 11:00 uur Nederlandse tijd

Verdiepingsgesprek elke eerste zondag van de maand vanaf 11:00 uur Nederlandse tijd

Jeugdkringen elke twee weken

Instructie WebEx

Klik op het logo om naar de webex dienst/kring/ontmoeting te gaan
Klik op dit plaatje om door te gaan naar de persoonlijke
ruimte voor ontmoetingen, eredienst en kringen

 

 

Instructies voor deelnemers - KLIK HIER - WebEx voor GDW.pdf

Wilt u graag een gratis persoonlijk WebEx account aanmaken - KLIK HIER

Contact met de Voorganger

 • Etienne van der Horst Voorganger

  Het is belangrijk om in verbinding te (blijven) staan met vrienden, broeders, zusters en jeugd. Samen kom je immers het verst als je wilt blijven zoeken naar inspiratie en manieren om je ideaal, in liefde werken aan een menswaardige wereld, in de praktijk te brengen.

  evdhorst@apgen.nl
 • Andrew Hoffmanns Voorganger

  Elkaar inspireren, waar ook ter wereld, is waar we voor staan. Geregeld verbinding zoeken in de dienst of op de jeugdkring of in een verdiepingssamenkomst met elkaar in gesprek staan is voor mij essentieel om dicht bij ons ideaal te komen en te blijven. Liefdevol omgaan met elkaar en de wereld is niet vanzelfsprekend en vraagt om een oefenplek. Dat is voor mij Gemeenschap De Wereld.

  ahoffmanns@apgen.nl of +31(0)645 233 017 (WhatsApp)