De wereld

Gemeenschap de wereld

Als je lid bent van het Apostolisch Genootschap of je met ons verbonden voelt, én je kort of lang in het buitenland verblijft, ben je van harte welkom bij Gemeenschap De Wereld .

In deze gemeenschap zoeken we samen naar mogelijkheden om ons ideaal – in liefde werken aan een menswaardige wereld – te versterken en praktisch vorm te geven. De betrokken leden (volwassenen en kinderen) zoeken elkaar regelmatig op om tot verdieping te komen, elkaar te inspireren, waar nodig te troosten en te bemoedigen.

Dit doen wij

We hebben maandelijks een eredienst en maandelijks een verdiepingssamenkomst. Ook komen de kinderen en jongeren om de twee weken op zaterdag samen met hun leeftijdsgenoten en is er maandelijks, op de zaterdag voorafgaande aan de eredienst, een kinderkoorrepetitie.

Zo ontmoeten we elkaar

Alle samenkomsten vinden plaats via internet. We hebben verschillende filmpjes gemaakt, die je een indruk geven van onze samenkomsten, zoals de erediensten, jeugdkringsamenkomsten en verdiepingssamenkomsten. 

Als je een samenkomst online wilt bijwonen, kan je in het groene gedeelte hieronder op het plaatje klikken (na inloggen) om via Webex verbinding te maken met onze samenkomst. Daarnaast is het mogelijk om – als je een code van de Kerkomroep hebt – de diensten van je (thuis)gemeenschap in Nederland te beluisteren, direct of op een later tijdstip. Deze code kan worden aangevraagd via de plaatselijke administrateur van de thuisgemeente.

Jaarplanning 2021  <<Gemeenschap De Wereld>>

 • Online eredienst

  Elke eerste zondag van de maand aanvang 11:00 uur (NL)

  Landelijke samenkomsten

  Elke tweede zondag van de maand. Info over gebruikt medium en overige details worden via de mail verstrekt.

  Verdiepingsgesprek

  Elke vierde zondag van de maand aanvang 11:00 uur (NL)

  Jeugdkringen

  Elke twee weken

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  't Hoogt 4
  3743 AT Baarn

  Route
 • Zo word je lid

  Neem contact op met de voorganger van gemeenschap De Wereld om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur een e-mail

Samenkomsten


Eredienst
elke eerste zondag van de maand aanvang 11:00 uur (NL)

Landelijke eredienst elke tweede zondag van de maand. Mist u de berichten daarover laat het weten via dewereld@apgen.nl

Verdiepingsgesprek elke vierde zondag van de maand, aanvang 11:00 uur (NL)

Jeugdkringen elke twee weken

Instructie ZOOM

Klik op het logo om naar de webex dienst/kring/ontmoeting te gaan
Klik op dit plaatje om door te gaan naar de persoonlijke
ruimte voor ontmoetingen, eredienst en kringen

 

 

 

Contact met de voorganger

 • Etienne van der Horst Voorganger

  Het is belangrijk om in verbinding te leven en daar hoort voor mij ook bij in verbinding te (blijven) staan met mensen, met vrienden, broeders, zusters en jeugd. Samen kom je immers verder. Als je wilt blijven zoeken naar inspiratie en manieren om je ideaal, voor mij: in liefde werken aan een menswaardige wereld, in de praktijk te brengen, geeft dat een zinvolle invulling aan je bestaan.

  evdhorst@apgen.nl
 • Andrew Hoffmanns Voorganger

  Elkaar inspireren, waar ook ter wereld, is waar we voor staan. Geregeld verbinding zoeken in de dienst of op de jeugdkring of in een verdiepingssamenkomst met elkaar in gesprek staan is voor mij essentieel om dicht bij ons ideaal te komen en te blijven. Liefdevol omgaan met elkaar en de wereld is niet vanzelfsprekend en vraagt om een oefenplek. Dat is voor mij Gemeenschap De Wereld.

  ahoffmanns@apgen.nl of +31(0)645 233 017 (WhatsApp)