Den Haag

Actief, praktisch en betrokken

Wie nieuwsgierig is naar het Apostolisch Genootschap in Den Haag kijkt hier.

In Den Haag hebben wij een thuis in een prachtig modern gebouw aan de Loevesteinlaan 170. Een veilige plek waar we mogen zijn wie we daadwerkelijk zijn en elkaar niet willen beoordelen op kennis, kunde of uiterlijk. We vormen met onze 210 leden (39% < 45 jaar), een krachtige gemeenschap. Krachtig vanwege de diversiteit in generaties, (levens)ervaring, vele muzikale talenten, en ontvankelijkheid voor vernieuwing.

Onze ontmoetingen bieden steun, vreugde, inspiratie en verdieping. De gemeenschap helpt ons (al) het leven - ondanks tegenslagen - als een geschenk te blijven ervaren. We voelen ons daarom verantwoordelijk op liefdevolle wijze bij te dragen aan de samenleving en staan open voor initiatieven die de wereld mooier maken en mensen in hun kracht zetten.

In levendige jeugdgroepen ontmoeten leeftijdsgenoten elkaar om het leven te leren. We hebben daarbij geen beeld voor ogen hoe iemand moet worden en moedigen elkaar aan te worden wie je bent of wilt zijn. In de gemeenschap kijken we bij elkaar af hoe je dat kan doen. We hebben en versterken daarbij verbinding met de wereld om ons heen.

Dit doen wij

Uiteenlopende activiteiten bieden van jong tot oud ruimte voor ontmoeting en zingeving. De samenkomst op zondagochtend is hiervan een belangrijk voorbeeld waarin we aan de hand van een zingevingsthema iedere generatie (o.a. met een  kindereredienst)aan het denken gezet kunnen worden.  Een ieder die op zoek is naar zingeving en inspiratie hoe om te gaan met levensvragen is van harte welkom om kennis te maken

We dragen bij aan de Haagse samenleving door onze vrijwilligers in te zetten bij maatschappelijke projecten.. Als ambassade van vrede nemen wij als gemeenschap deel aan het project "Den Haag, stad van vreedzame wijken", het vredesfeest en interreligieuze samenwerking. Onder meer voor themabijeenkomsten en concerten met muziek en zang stellen we onze locatie ter beschikking.

 

 

 • Eredienst

  In verband met de corona maatregelen zijn er nog geen fysieke erediensten in deze plaats van samenkomst.

 • Adres

  Loevesteinlaan 170
  2533 AX Den Haag

  Route
 • Verhuur

  In verband met de corona maatregelen is het nog niet mogelijk deze locatie te huren.

Voorganger