Gemeenschap Haarlemmermeer

Een open en gastvrije gemeenschap

Momenteel zijn onze samenkomsten beperkt tot diegenen die de eredienst verzorgen, de organisatie, een organist/pianist en beeld-en-geluid. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Het Apostolisch Genootschap in Haarlemmermeer vierde in 2014 haar honderdjarig bestaan. Bij die gelegenheid kregen we de erepenning van de gemeente Haarlemmermeer uitgereikt. 

We zijn een leuke dwarsdoorsnede van de samenleving en actief op veel gebieden. Zo maken we deel uit van de Raad van Kerken Haarlemmermeer-Zuid en zijn we jaarlijks de locatie voor een samenkomst voorafgaand aan Dodenherdenking. Daarnaast nemen we actief deel aan de oecumenische Tentviering in de feestweek en zijn we regelmatig (en met veel plezier) gastheer voor de kerstsamenzang. We zijn een muzikale gemeenschap en organiseren regelmatig en met veel plezier concerten en uitvoeringen. We zijn een open en gastvrije groep mensen, en willen graag kennismaken met belangstellenden. Iedere eerste zondag van de maand drinken we na afloop van de eredienst op zondag koffie. En: we organiseren regelmatig themadiensten, die we in de lokale pers aankondigen.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Zuiderdreef 3
  2153 CL Nieuw-Vennep

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorgangers

 • Gerrit Brem Voorganger

  Liefde, respect en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten van waaruit ik wil leven. Het doel van het Apostolisch Genootschap om bewust invulling te geven aan het streven om in liefde te werken aan een menswaardige wereld sluit daar goed bij aan.
  Tijdens ontmoetingen inspireren en bemoedigen wij elkaar en hebben we verdiepende gesprekken over belangrijke levensvragen.
  Je bent van harte welkom om kennis te maken of deel te nemen aan onze ontmoetingen.

  gbrem@apgen.nl
 • Marjan-Versteeg-de Vries Voorganger
  Wij willen een ontmoetingsplaats zijn voor mensen vanuit de Haarlemmermeer. Wij bieden steun, inspiratie en verdieping. Delen in vreugde en willen nabij zijn bij verdrietige omstandigheden.

  We voelen ons verantwoordelijk op liefdevolle wijze bij te dragen aan de samenleving en staan open voor initiatieven die de wereld mooier maken en mensen in hun kracht zetten.
  Je bent van harte welkom om kennis te maken of deel te nemen aan onze ontmoetingen.
  mversteeg@apgen.nl