Gemeenschap Haarlemmermeer

Een open en gastvrije gemeenschap

Momenteel zijn er weer beperkt erediensten waarbij de maatregelen die nodig zijn tegen het verspreiden van het Corona-virus strikt in acht worden genomen.

Het Apostolisch Genootschap in Haarlemmermeer vierde in 2014 haar honderdjarig bestaan. Bij die gelegenheid kregen we de erepenning van de gemeente Haarlemmermeer uitgereikt. 

We zijn een leuke dwarsdoorsnede van de samenleving en actief op veel gebieden. Zo maken we deel uit van de Raad van Kerken Haarlemmermeer-Zuid en zijn we jaarlijks de locatie voor een samenkomst voorafgaand aan Dodenherdenking. Daarnaast nemen we actief deel aan de oecumenische Tentviering in de feestweek en zijn we regelmatig (en met veel plezier) gastheer voor de kerstsamenzang. We zijn een muzikale gemeenschap en organiseren regelmatig en met veel plezier concerten en uitvoeringen. We zijn een open en gastvrije groep mensen, en willen graag kennis maken met belangstellenden. Iedere eerste zondag van de maand drinken we na afloop van de eredienst op zondag koffie. En: we organiseren regelmatig themadiensten, die we in de lokale pers aankondigen.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Zuiderdreef 3
  2153 CL Nieuw-Vennep

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorgangers

 • Paul Koolbergen Voorganger

  Samen met de leden van de gemeenschap Haarlemmermeer wil ik eraan werken om bewust invulling te geven aan ons streven om in liefde te werken aan een menswaardige wereld. Hierbij inspireren en bemoedigen wij elkaar tijdens ontmoetingen in de gemeenschap en hebben we verdiepende gesprekken over belangrijke levensvragen.

  koolbergen@ziggo.nl
 • Els Heidi Bakker-Voetman Voorganger

  Wij willen een ontmoetingsplaats bieden voor mensen vanuit de Haarlemmermeer, die bewust met zingeving bezig willen zijn. We willen elkaar daarbij inspireren om antwoorden op levensvragen te vinden. Je bent van harte welkom om kennis te maken of deel te nemen aan onze ontmoetingen.

  Elsheidibakker@gmail.com