Gemeenschap Rotterdam-Zuid

Basis

Basis, een plaats voor ontmoeten

De gemeenschap Rotterdam-Zuid telt 187 leden en is een open en warme gemeenschap van mensen die het vanuit religieuze verbondenheid belangrijk vinden regelmatig samen stil te staan bij wat er belangrijk is in hun leven. Actieve en praktische betrokkenheid bij elkaar en bij de samenleving kenmerkt onze gemeenschap. Dat betekent dat we steeds op zoek zijn naar interne of externe activiteiten die het leven mooier en zinvoller kunnen maken. Ontmoeten, bemoediging en geborgenheid is daarbij belangrijk. Het is een gemeenschap waar men met elkaar meeleeft in goede en mindere tijden.

 • Eredienst

  Eerste en derde zondag van de maand.
  Aanvangstijd 10.00 uur

  Overige zondagen aanvangstijd en invulling na te vragen bij het secretariaat (Rotterdam-Zuid@apgen.nl)

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Dorpsweg 205
  3082 LM Rotterdam

  Route
 • Verhuur "Basis"

  In december 2017 is het duurzame en modern vormgegeven multifunctionele gebouw de Basis in gebruik genomen. De gemeenschap Rotterdam-Zuid is een van de vaste gebruikers.
   
  Op de website Basisvoorontmoeten.nl vind u meer informatie.
   
  U kunt ons mailen op info@basisvoorontmoeten.nl

   

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Jan Verhoeven

  ‘Deze gemeenschap is voor mij een ontmoetingsplek waar ik kan nadenken over wat ik wil en belangrijk vind. Dit doe ik graag in open dialoog met anderen, zowel binnen onze gemeenschap als daarbuiten. Dat helpt mij en wellicht anderen om bewuster in het leven te staan omdat ik mijn leven niet zomaar voorbij wil laten gaan’.

  jverhoeven@apgen.nl