You Are the Answer

Op zondagochtend 9 juni 2024 was er een bijzondere ontmoeting in Alkmaar met filantroop, spreker en auteur Mohanji.

Hier kun je de lezing met Nederlandse ondertiteling terug zien: Lezing Mohanji

Na een korte introductie nam hij je aan de hand van vragen mee op zijn reis van liefde en vrede. Hij legde helder uit hoe je een antwoord kunt zijn in een wereld die steeds meer vragen oproept. Velen hebben zich door deze ontmoeting, getiteld 'You Are the Answer', laten inspireren om (opnieuw) een liefdevol mens te zijn.

Mohanji heeft het zijn levenswerk gemaakt om een harmonieuze wereld te bevorderen en het individueel bewustzijn te verhogen. Hij heeft medemenselijkheid lief en gelooft dat dit de beste 'religie' is voor mensen. Het gaat voorbij alle door de mens gemaakte barrières zoals kaste, geloof, nationaliteit en cultuur. In deze tijd, waarin iedereen veelal naar antwoorden zoekt, wil Mohanji je motiveren om vooral het antwoord te zijn, te leven en vorm te geven. Meer lezen over Mohanji doe je op zijn website. Wil je meedoen aan de whatsappgroep van Mohanji Nederland, klink dan op deze link.

Als je vragen hebt over de bijeenkomst, mail dan naar Sita van den Nieuwendijk (saiprema2@yahoo.com) of naar Henk Witsen (henkwitsen@gmail.com).