Zomerkamp 2023

Zomerkamp 

Een week of weekend vol plezier: lekker eten, zwemmen, vrijwilligerswerk, sporten, of gewoon relaxen…. en natuurlijk een bonte avond! Dat is het zomerkamp. En 15-plussers kunnen zelfs kiezen: ga je mee ons zomerkampweekend in Nederland of naar het IDZO zomerkamp in Frankrijk. Zelfs aan de ‘twintigers’ is gedacht.

Zomerkamp 12-14 jaar
Ben je geboren tussen 1-1-2008 en 31-12-2011? Dan mag je mee op zomerkamp.

In 2023 bieden we twee weken zomerkamp aan. De eerste week vindt plaats van 7 t/m 11 augustus en de tweede week staat gepland voor 14 t/m 18 augustus. 

De week van 14 t/m 18 augustus zit VOL.

We gaan dit jaar weer naar De Schaapskooi in de Loonse en Drunense duinen, www.de-schaapskooi.nl. De kosten zijn €100,- per deelnemer. Dit bedrag moet vooruit betaald worden en mocht er onverwachts iets gebeuren waardoor je toch niet mee kunt, dan krijg je het geld tot 14 dagen voordat het zomerkamp begint terug. Daarna kunnen we dit helaas niet meer doen. Er is een mogelijkheid tot fietsverhuur. Dit kost €37.50 per week. Deze kosten worden extra in rekening gebracht.

15, 16 of 17 jaar en ook op kamp? 
Vind je Frankrijk wel een beetje ver? Nieuw dit jaar is de mogelijkheid dichter bij huis te blijven en toch de tijd van je leven te hebben. Ga met ons mee op zomerkampweekend 15+ van 25 t/m 27 augustus! We gaan naar Diffelen in Overijssel, naar De Vechtvallei, www.de-vechtvallei.nl. Er is van alles te doen in de directe omgeving, zoals een recreatieplas op loopafstand. Dit superweekend wil je niet missen, dus geef je snel op! Vol = vol. Goed om te weten: de kosten zijn €50,- per deelnemer.

15+ of twintiger én francofiel?
Ben je op 01-01-2023 vijftien en nog geen negentien jaar? Geef je dan op voor de ZOEFWEEK 15 plus, van zaterdag 29 juli t/m zaterdag 5 augustus. Deze week organiseert de stichting IDZO in hun eigen “Castel” in Saint Nectaire, Frankrijk.

Ben je inmiddels al een ‘twintiger’, dan biedt IDZO dit jaar ook een Zoef TWENNERS-week aan. Beleef van zaterdag 5 augustus t/m zaterdag 12 augustus met leeftijdsgenoten een mooie, actieve en inspirerende ontmoetingsweek in Castel Marguerite in Saint-Nectaire, Frankrijk. Er geldt voor beide weken een maximaal aantal deelnemers. Enthousiast? Voor meer informatie over de ZOEF 15 plus- en de Zoef Twenners-week kijk je op www.idzo.eu, hier kun je je ook inschrijven. Of bel/app even met Willeke Langkamp 06-40003241.

Aanmelden

Zomerkamp 2023

U moet ingelogd zijn om dit formulier in te dienen. Als u bent ingelogd en toch niets kunt plaatsen, moet u ervoor zorgen dat "Do Not Track" is uitgeschakeld in uw browserinstellingen.
Voorkeursweek(end) zomerkamp
Fiets huren of meebrengen (alléén voor zomerkamp, niet voor zomerkampweekend)