Jongerenconferentie


Jongcon2018-naardetickets.png

Klik op het plaatje en meld je gratis aan voor de jongerenconferentie via Eventbrite.nl. Wees er snel bij, want voor sommige workshops geldt: vol is vol!


Jaarlijkse ontmoeting voor jongeren

Op zondag 11 maart 2018 organiseren we onze jaarlijkse ontmoeting voor zo'n 1200 jongeren tussen de 15 en 30 jaar: de jongerenconferentie. Deze dag is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen een bijdrage kan leveren aan een mooiere wereld door het inzetten van zijn of haar talent. Elkaar daarin bemoedigen en ervoor inspireren is ons doel.

jongcon2018-bekijkdeworkshops

Thema 2018: Borders & Bridges

De wereld heeft bruggenbouwers nodig: Mensen die niet bang zijn. Niet voor de ander, niet voor het andere. Mensen met een open geest die verbindingen zoeken en leggen tussen groepen en individuen en ook werken aan verbinding in zichzelf en het ons overstijgende. 

Dat zijn ook de mensen die weten waar grenzen liggen. Grenzen aan wie je bent, wat je kunt dragen en wat je kunt verdragen. Die weten waar ik eindigt en wij begint.

Borders en Bridges, een waanzinnig breed thema dat er op gericht is je bewust te worden van je eigen grenzen en je mogelijkheden. In groter verband: de samenleving. Maar ook in kleiner verband: jouw wereld.

Dus sla een brug, (ver)leg je grens. Doe mee in de jongerenconferentie 2018.


jongcon2018-verlegjegrens2

jongcon2018-jongerenraad1


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren