Reizen / vakanties


ZOEF-weken

Het Apostolisch Genootschap steunt de 'Zomerontmoetingen En France' of ZOEF-weken. De ZOEF-weken zijn inspirerende vakanties middenin Frankrijk, georganiseerd door een enthousiast team van betrokken begeleiders. De ZOEF-weken staan bol van ontspannen, sportieve, creatieve en zingevende activiteiten en zijn bedoeld voor zowel apostolische als niet-apostolische mensen.

De ZOEF-weken zijn er voor diverse leeftijdscategorieën:

  • voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar
  • voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar
  • voor 25-plussers
  • een wintersportweek voor 18-plussers (WOEF-week)
  • een zeilweekend voor jongeren van 15 tot en met 25 jaar (Sylnocht)

Meer weten? Kijk op IDZO.eu.

Zomerkamp Les Oiseaux Bleus

Het Apostolisch Genootschap ondersteunt het jaarlijkse zomerkamp in Tunesië van de stichting Les Oiseaux Bleus. Als de veiligheidssituatie het toelaat, zetten onder andere apostolische jongeren zich iedere zomer in voor meervoudig gehandicapte kinderen. Op heel praktische wijze door te helpen met het verbouwen en inrichten van scholen en tehuizen, stage's voor personeel, lesprogramma's en ook door het organiseren van een vakantiekamp voor de kinderen.

Reis- en verblijfkosten nemen de jongeren voor hun eigen rekening. Verdere ondersteuning voor het project is ondergebracht in de Stichting Les Oiseaux Bleus. Zie voor meer informatie www.lesoiseauxbleus.org of YouTube.


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren